Spelregels voor uw bestellingen via Zakelijkbezorgd.nl

Klant worden

U kunt online het formulier “Account Aanmaken” invullen. Na ontvangst van uw aanvraag maken wij voor u een debiteurnummer aan dat wij u online toesturen. Na ontvangst hiervan kunt u hiermee inloggen voor het opgeven van uw bestellingen.

Online bestellingen

Via het platform van Zakelijkbezorgd.nl kunt u 24/7 via de button “Catering Bestellen” producten selecteren van aangesloten cateringbedrijven. Na de selectie van uw keuze wordt u de mogelijkheid geboden om de gekozen producten te bestellen of om een offerte hiervoor aan te ontvangen.

Leveringen

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.30 uur op telefoonnummer 06-11267947. Onze cateringpartners leveren van maandag tot en met zondag.

Levertijden

Wij hanteren voor de diverse productgroepen verschillende levertijden:

Tenminste één werkdag voor:

  • Ontbijt, Lunches, Lunchboxen, Hapjes, Tafelgarnituren

Tenminste twee werkdagen voor:

  • Lunchbuffetten, Amuses, Luxe warme hapjes

Tenminste drie werkdagen voor:

  • Lunches 2/3 gangen, Buffetten, High tea

Tenminste vier werkdagen voor:

  • Walking dinners, Diners 3/4 gangen, Barbecues

Verkorte levertijden

Uiteraard zijn wij altijd bereid u van dienst te zijn. Mocht u onverhoopt een levering willen ontvangen met kortere levertijd, neemt u dan contact op via info@zakelijkbezorgd.nl of telefonisch 06-11267947. Dan gaan wij onze uiterste best voor u doen om dit voor u te bewerkstelligen, maar kunnen u op voorhand niet garanderen dat dit ook gaat lukken.

Online offerte aanvragen

Via het online contactformulier kunt u aangeven een offerte te willen ontvangen of een afspraak met ons te willen maken. Na ontvangst van uw specifieke aanvraag nemen wij direct contact met u op om een en ander door te spreken of om een afspraak met u in te plannen.

Materialen

Voor bezorging van, het retour halen van en schoonmaken van materialen betreffende leveringen van buffetten, barbecues, walking dinners, 2/3 gangen lunches 3/4 gangen diners brengen wij € 18,50 in rekening.

Facturatie

Na uitvoering van uw levering ontvangt u de betreffende factuur van Zakelijkbezorgd.nl Zakelijkbezorgd.nl hanteert een betalingstermijn van 14 dagen.

BTW

Alle op het platform Zakelijkbezorgd.nl opgenomen prijzen gelden inclusief BTW.

Wijzigingen

Wijzigingen in aantallen dient u tenminste 12 uur vóór levering door te geven via info@zakelijkbezorgd.nl of telefoonnummer 06-11267947. Let op: wijzigingen in aantallen kan consequenties hebben voor de prijsstelling.

Annuleringen

Annulering van uw bestellingen dient u tenminste twee werkdagen voor levering door te geven via info@zakelijkbezorgd.nl of telefoonnummer 06-11267947. Bij annuleringen binnen twee werkdagen voor levering worden de volgende kosten in rekening gebracht:

  • 50% bij annulering één werkdag voor levering
  • 100 % bij annulering op de dag van levering

 

Okay, ik heb het begrepen! Surf verder naar de het online bestelsystem >>>