Zakelijkbezorgd.nl is ready voor take off

Zakelijkbezorgd.nl is ready voor take off

Na een periode van intensieve voorbereiding en uitgebreide testfase is Zakelijkbezorgd.nl ready for take off. Op maandag 11 februari 2019 vindt de feestelijke take off plaats bij Het Lokaal in Amersfoort.

Zakelijkbezorgd.nl is een online bestelsite voor bedrijven die duurzaam willen ondernemen en graag smakelijk verantwoord worden verrast. Via Zakelijkbezorgd.nl vinden bedrijven gemakkelijk toegang tot duurzame cateringpartners voor de bezorging van gezonde én verantwoorde catering.

De aangesloten cateringpartners zijn speciaal door Zakelijkbezorgd.nl geselecteerd. Zij werken duurzaam en zijn bekend met de herkomst van de ingrediënten die zij verwerken. De partners werken veel met lokale- en streekproducten en biologische producten, produceren zo min mogelijk waste, verwerken waste en/of produceren eindproducten van waste, werken met passie en aandacht aan kwalitatieve en verantwoorde catering. Daarnaast werken zij conform de hygiënecode van de horeca.

Het doel van Zakelijkbezorgd.nl is bewustwording betreffende het belang van verantwoorde en duurzame voeding voor de gezondheid en vitaliteit van uw medewerkers en gasten. Daarnaast willen zijn de lokale en circulaire economie versterken, de voedselketen verduurzamen en CO2 neutraal worden.