Over Ons
over ons

Duurzame samenwerking


Founder en directeur van Zakelijkbezorgd.nl René Krebber heeft als eigenaar van horeca- en cateringbedrijven in ruim 23 jaar veel praktijkervaring opgedaan op het gebied van voedselverspilling en duurzaamheid. Hij is zeer bedreven in het smeden van allianties met de doelstelling Verbinden – Versterken – Verduurzamen.
Hij is dan ook overtuigd dat de toekomst van catering door samenwerking en innovatie duurzamer, functioneler, gezonder en smaakvoller mogelijk is.

Binnen dit duurzaam & circulair cateringconcept worden lokale cateraars en lokale producenten samenwerkingspartners in het bedienen van het bedrijfsleven met de toepassing van smakelijk verantwoord én gezond eten in de wereld van catering.
Met dit initiatief leveren wij een bijdrage aan een aantal
internationaal geformuleerde duurzame
ontwikkelingsdoelstellingen

Lokale cateringpartners


Zakelijkbezorgd.nl biedt een bestelplatform met veel keuze- en variatiemogelijkheden, bereid door lokale cateringpartners met ieder een persoonlijk, duurzaam assortiment en eigen verantwoorde specialiteiten. Op het gebied van duurzaamheid nemen we dan ook in vele opzichten onze verantwoordelijkheid om dit te bereiken.


  •  Onze cateringpartners werken dagelijks met ambachtelijke passie aan kwalitatieve, verse en verantwoorde catering.
  •  Onze cateringpartners zijn altijd op de hoogte van de herkomst van de lokale- en streek ingrediënten die zij verwerken .
  •  De productie van de catering vindt plaats binnen een straal van tien kilometer buiten jouw locatie. Dit noemen wij groene grenzen.
  •  Wij bevorderen de lokale economie en minimaliseren hiermee de ecologische “foodprint”.
  • Tussen de producenten van lokale- en streekproducten, en onze cateringpartners leggen wij verbindingen om de voedselketen te verduurzamen.
  • Wij motiveren onze cateringpartners tot het verminderen van waste, het verwerken van waste en het produceren van eindproducten van waste.
  • Vanzelfsprekend werken al onze cateringpartners conform de hygiënecode van de horeca (HACCP).
  •  Wij betrekken onze cateringpartners, lokale foodproducenten en zakelijke relaties bij onze duurzaamheidsinitiatieven. Hiertoe organiseren wij
           zinvolle inspiratiesessies met een gezellig karakter.

Dagelijkse variatie met een culinaire handtekening


Afhankelijk van de keuze van je bestelling wisselen de lokale cateringpartners elkaar af en krijg je iedere dag een gevarieerd aanbod van smakelijk verantwoord eten. Samen werken de aangesloten cateringpartners dagelijks aan verantwoorde en gezonde gerechten en specialiteiten.
Ieder onderscheidend in bepaalde producten of een bepaalde keuken, de een traditioneel de ander streetfood style of bourgondisch. Zij geven iedere levering een eigen culinaire handtekening.


Fair Food, fair price


De cateringpartners betalen een eerlijke prijs aan de lokale producenten voor de ingrediënten die worden verwerkt. De aangesloten cateringpartners baseren hun verkoopprijzen aan de hand van dit lokale marktaanbod. Dit verschilt per seizoen. Door de variatie van het aanbod en het aantal aangesloten cateringpartners vind je altijd een smakelijk verantwoord assortiment waarvan de prijs- en kwaliteitverhouding aansluit bij jouw wensen.


Contact Informatie


 

E-mail: info@zakelijkbezorgd.nl

Telefoon: (06)11267947

Dagelijks telefonisch bereikbaar Ma-Vrij 09:00-17:30 uurContact formulier

Neem contact met mij op